Sitemap - Online trainingen

Online trainingen

Online trainingen met Goodhabitz

Naast opleidingen, trainingen, netwerken, leergemeenschappen, events en innovatieve projecten biedt de Werkplaats de mogelijkheid tot 24/7 online leren via het platform van Goodhabitz. Hier vind je tientallen onderwerpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met de mogelijkheid om certificaten te behalen op diverse thema's. Goodhabitz is de 'Netflix' van online trainingen. 

Als je een account hebt aangemaakt kun je overal waar een internetverbinding is, inloggen. Het platform werk op een tablet, laptop of mobiel. Meer dan 100 trainingen staan al voor je klaar en daar komen elke maand nieuwe bij. 

Een training bestaat uit principe vijf lessen met een introductievideo, leerdoelen, activiteiten en een keuze om te leren op de manier zoals jij dat het prettigst vindt. Je kunt je eigen voortgang bijhouden en afsluiten met een toets. Heb je deze behaald, dan ontvang je een certificaat. 

Zo kun je zelf bepalen welke les op dat moment het best bij je past bij je leerbehoefte aan de hand van duidelijke leerdoelen. Daarnaast kun je een eigen leerpad uitstippelen door de activiteiten te kiezen die jou aanspreken. Klink goed, toch? 

 

Je hebt via de Werkplaats een activatielink ontvangen om een account aan te maken bij Goodhabitz. Ben je deze kwijt of lukt het niet? Mail dan naar werkplaats@vocampus.nl. We helpen je graag verder. 

Aanbod op thema en doelgroep

Programmaboek 2022-2023